CD

PladecoverPrimo november 2007 udgav vi vores debut-CD med titlen ‘Vocaloud’ i samarbejde med Refleks Musik. Musikken er indspillet i august-september 2007 i studiet Amazing Space hos Joachim Hejslet og produceret af Morten Kjær.

Indledning fra coveret:

I snart syv år har syv stemmer præsenteret a cappella-musik under navnet Vocaloud. Den rytmiske a cappella trækker på traditioner helt tilbage fra de amerikanske slaver, der kun havde deres stemmer at lave musik med, mens de gik og arbejdede i plantagen. Undervejs holdt sangene deres mod oppe, mens de håbede på en bedre fremtid.

Hvad enten livet føles urimeligt hårdt eller legende let, har vi brug for mod og håb undervejs. Vi kan have forskellige mål. Nogle gange når vi vores mål, andre gange må vi indse, at vi ikke når dem. Men alle vores gode og vigtige mål er kun delmål på vej mod det endelige mål.

Vi tror på en fremtid, som vi gerne vil fortælle om gennem vores sange. En dag skal vi ikke være undervejs længere. En dag bliver skuffelser og smerter fortid. En dag skal vi gense alle dem, der er gået i forvejen. Så skal vi juble og synge. Den dag er målet nået. Vi er hjemme hos vores far i Himlen.

Vi håber, at musikken og ordene kan give glæde og håb til alle, der på forskellige måder er undervejs.